2011. szeptember 24., szombat

Zajlik az élet

Jól elmaradtam az elmúlt 3 hétben, mert hát annyira felgyorsultak a napok mióta bölcsi és dolgozó van, hogy néha magam is alig tudom követni. 
Szóval a bölcsivel az a helyzet, hogy jártunk 3 hetet, aztán 1 hét itthon nátha és köhögés miatt, majd 1 hete megint bölcsi. Sírás továbbra sem volt egyszer sem, és a héten már 3 napot volt teljes napot (nem rövidítve sem reggel sem délután), vagyis 8-15.30-ig. Még mindig úgy látom, hogy jól érzi ott magát, szereti a gyerekeket, emlegeti őket itthon is. (Ma pl. Zsombit hívta telefonon játszásiból, és mondta neki, hogy "Gyere bölcsibe!") :-) Úgyhogy nagyon szuper minden, és még mindig úgy tűnik egyelőre, hogy én viselem rosszabbul... Délután alig várom, hogy mehessek érte (mindig 10-15 perccel előbb ott vagyok mint kéne, hátha elhozhatom...), elképesztő módon HIÁNYZIK, és ha itthon maradok dolgozni (vagyis nem megyek be a munkahelyre, mert itthonról is meg tudom oldani a feladatokat), akkor az valami rettenetes! Abban a környezetben lenni egyedül, nélküle, ahol majd' 2 évet minden nap 0-24-ig együtt töltöttünk, hát szóval... nagyon rossz! Úgyhogy itthon dolgozás kilőve, szigorúan megyek a dolgozóba inkább, mert itthon nem bírja a lelkem...

Amit Lackóról a gondozónénije, Ildi állít, azok kb az alábbiak: 
  • egész nap énekel és dumál, 
  • nagyon cuki, 
  • mindenkinek a kedvence és el fogják kényeztetni, 
  • általában mindent megeszik és sokat is, 
  • néha emleget engem napközben, majd nyugtázza, hogy "Anya mindjárt jön",
  • olyan, mint egy papagáj, mert mindent ismétel, amit a többiektől hall,
  • általában nagyokat alszik.
A bölcsin kívül pedig szintén sűrű a programunk, mert délutánonként mindig akad vmi elintéznivaló, vagy találkozunk valakivel, vagy hozzánk jön valaki... stb. Csomó fényképem van már felhalmozódva ezekről a délutáni és/vagy hétvégi programjainkról, de azokat majd egy következő bejegyzésben.
Helyettük jöjjön egy PRODUKCIÓÓÓ, azaz mit is jelent az, hogy a kisfiunk egész nap énekel és dumál... hát vmi ilyesmit kell elképzelni! :-)


3 megjegyzés:

  1. Nagyon ééédes! Micsoda szöveg! Örülök, hogy így belejöttetek, hihetetlenül aranyos és ügyes Lacus. Panka többször visszakövetelte.. :))) sok-sok puszi!!

    VálaszTörlés
  2. Meghalok, annyira édes!! :)

    Úgy hiányoztok, de jövő héten találkozunk. :)

    VálaszTörlés
  3. én nem is vártam Tőle kevesebbet. :) Mármint, amiket a bölcsiben produkál és hogy milyen ügyes! :) Puszi Nektek, remélem januárban látunk Titeket - ha csak nem jöttök Ti hamarabb.

    VálaszTörlés