2011. január 9., vasárnap

Az a bizonyos gyerekbuli...

(Mielőtt elmesélném azt a bizonyosat, egy kis kitérő helyzetjelentés: kedd óta ismét fogzás (7. fog, bal alsó kettes), takony, köhögés, fülgyulladás és antibiotikum "szépíti" napjainkat. :-( Tök ugyanaz, mint az a hosszantartó őszi betegségünk. De doktornénik szerint - és szerintem is - most talán időben elkaptuk, és hamarabb kilábalunk belőle. A takonyból legalábbis mindenképp. Én a füle miatt aggódom... Nem mellesleg pedig, szinte órára pontosan úgy történt, hogy már gépeltem volna a levelet Stoller Kati néninek, hogy akkor újra belevágnánk a babaúszásba, amikor a gyerek elkezdett folyamatosan prüszkölni... A jóisten valamiért úgy akarja, hogy ne járjunk babaúszásra. Hát így! Majd bepótoljuk ovis korban, biztos el fogom vinni, amilyen korán csak lehet...)

Szóval már sokat utaltam rá, hogy nem csak családi körben ünnepeltük meg Lackó első szülinapját, hanem igazi, nagy gyerekzsúrt is szerveztünk! Tényleg viszonylag nagyra sikeredett: 16 felnőtt és 10 gyerek részvételével. (Ezúton is köszönjük drága barátainknak, hogy eljöttek, és együtt ünnepelhettünk.) 

Persze a 67 négyzetméteres lakásunk igen picinek bizonyult  (volna) ehhez a létszámhoz, arról nem is beszélve, hogy a bérelt légvár sem fért volna el - még a nappaliban sem. Így hát helyszínként Apa dolgozójának egyik irodai helyisége szolgált, ami nem tudom hány négyzetméter, de az alábbi képeken látni fogjátok, hogy szellősen voltunk.

A légvár és a 100 db színes labda beváltotta a hozzá fűzött reményeket, abszolút sikere volt a nagyobb gyerekek körében. Ezen kívül elvittünk egy csomó játékot itthonról is, úgyhogy a gyerekek tényleg nagyon jól elvoltak, jó volt őket nézni, ezért érdemes ilyen bulit szervezni... :-)

Remélem a felnőttek is jól érezték magukat, volt azért a málnaszörp mellett egy kis erős "szilvapárlat" is, meg "folyékony kenyér" és "szőlőlé" is. ;-) Utólag visszagondolva, a pezsgőzés kimaradt, pedig a gyerekpezsgőt is odakészítettük. Na majd legközelebb, végül is ez volt életünk első gyerekbuli szervezése, úgyhogy az ez után következők ennél csak jobbak lehetnek majd! :-) 

A jó minőségű fényképek a Pöttömfotóst dicsérik, a rossz minőségűeket én csináltam. :-)

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése