2011. január 24., hétfő

Üröm az örömben

A múlt héten mozgalmas hetet szerveztem kettőnknek: voltunk Balatonbogláron, Ringatón, Játszócsoportban, sokat sétáltunk/játszótereztünk a lakótelepen. Szóval tényleg jól teltek a napok. 

Aztán tegnap Esztergomba mentünk el, a kiccsalád. :-) Wellness-ezni akartunk valahol, de nem volt egyszerű a választás. Legyen a hely bababarát, legyen közel, és lehetőleg ne költsük el egy nap alatt a családi vésztartalékokat... Így a káposztásmegyeri Aquaworld kapásból kiesett, más budapesti helyszín meg csak uszodának jó, de az meg nem jó a gyerekkel. Szóba jött még Velence, de aztán Apa rábukkant az esztergomi Aquaszigetre, ami ráadásul bababarát is. Nagyon is! :-) A Lackónak vett 100 forintos belépő ellenében kaptunk egy darab úszópelust, és egy üveg bébiételt. Egyébként meg volt gyerekmedence, Baba-Mama szoba, etetőszék az étteremben, és játszóház a gyerekmedence mellett. Úgyhogy tényleg figyelnek a babás oldalra is. 

A pancsolás nagyon jól sikerült, Lacus hihetetlen módon élvezte! Imádta, ahogy dobáltuk a vízbe, ahogy a maga módján babaúszhatott, rúgta a vizet, két kézzel pancsolta, és az volt a kedvence, amikor a medence széléről (ahová kiültettük) beugorhatott hozzánk! :-) Szóval jó volt, legalább egy kicsit megint kimozdultunk itthonról, és még jól is éreztük magunkat. Persze az már a múlté, hogy mi (ti. a szülők) pihenünk, alszunk a medence partján a nyugágyban, vagy éppen szaunázunk, úszunk... Mert hogy ezeket már nem nagyon lehet megtenni a Lurkó mellett, vagy legalábbis nagy szerencse kell hozzá. Illetve az kellett volna hozzá, hogy mondjuk ő is elaludjon a medenceparton (de esze ágában sem volt), és akkor addig  mi is tudtunk valamit csinálni - persze a gyerekfelügyelet miatt csak felváltva, nehogy túl sokat együtt legyünk! ;-) Na de hát ez így természetes, így változnak a dolgok ha már hárman vagyunk, és nem ketten...

Persze nehogy azt higgyétek, hogy ez a fenti volt az üröm az örömben... Neeem! Hanem az, hogy estére 38,2-es lázat produkált a kicsi Manó, és azóta sincs jól, ma délelőtt is lázas volt, most is alszik... Más tünet egyelőre nincs, picit köhög. Holnap megyünk a doki nénihez. Remélem, gyors lesz a gyógyulás, és az antibiotikumot ezúttal megússzuk. (Alig 2 hete hagytuk abba az előző adagot...) Kicsit el vagyok kenődve, mint minden betegségnél, de azért már sokkal könnyebben veszem az akadályokat ilyen téren, mint amikor először volt beteg... edződöm! :-)





4 megjegyzés:

  1. Gyógyuljon meg minél hamarabb a picur!!!!!
    Nagyon jó nézni a képeket! Csak kár, h megbetegedett. :(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes ezen az utolsó képen! Jobbulást kívánunk Nektek mi is! Nagyon szépek a képek! Lassan, ha meggyógyultunk mi is találkozhatnánk! (végre Anett is kommentel, hihi :)))

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük, igyekszünk gyorsan gyógyulni!
    Márti: igen, talizhatnánk, ha előbb nem is, Pankát úgyis fel szeretnénk majd köszönteni hamarosan! ;-)
    Végre, Anett, végre! :)

    VálaszTörlés