2011. március 26., szombat

Játszócsoport

A játszócsoport olyan, mint a bölcsi (ovi), azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a szülők is jelen vannak. :-) 9-12-ig lehet ott lenni, és a bölcsis/ovis napirendet követi a délelőtt. Vagyis 10 órakor kapnak a gyerekek inni vmilyen gyümölcslét, aztán fél12 körül egy kis mondókás torna következik, majd kézmosás és ebéd. Kis csepp asztaloknál, csepp székekkel. :-) Ebéd után pedig mindenki megy haza, aludni! Illetve ilyenkor még tesznek a gyerekek egy halvány próbálkozást arra, hogy újra játékba fogjanak (Lackó is), de már annyira fáradt(ak) eddigre, hogy csak sírdogálás, és esés-kelés lesz belőle. Szóval ez ilyen bölcsi előkészítő, ha lehet így mondani. 
Rengeteg sok játék van, olyanok, amilyenek itthon nincsenek. Sok a hely is, szóval nem vagyunk zsúfoltan, pedig 10-12 gyerek mindig szokott lenni (plusz 1-1 szülő hozzá).

Mivel egyébként fizetős a dolog (1000 ft / alkalom), ezért egy héten egyszer szoktunk elmenni. De Lacus nagyon szeret ott lenni, könnyen feloldódik az idegen hely ellenére, egyből megy játszani. És tényleg nagyon elfárad, ebéd előtt már alig bírok vele, de azért még az ebédet meg szoktuk várni, mert azt ügyesen meg is eszi.

Gondolom feltettétek a kérdést magatokban, hogy akarom-e bölcsibe vinni Lacust? Hát, a kérdésre nem egyszerű a válasz, mert persze akarni nem feltétlenül akarom, és tartok is tőle. De azért jelentkeztünk, hátha felvesznek. Ha igen, akkor sem biztos, hogy minden nap vinni fogom, attól függ majd, hogy mi lesz a munkahelyemen, munkahelyemmel. Sok bizonytalan kérdés van még ekörül, és nehéz a különböző súlyos szempontokat mérlegelni, és aztán kemény döntéseket hozni. Hát meglátjuk, de addig is élvezzük a játszócsoport előnyeit! :-)

(A képek mobiltelefonnal készültek, azért ilyenek...)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése