2011. április 18., hétfő

Rosszaság és időzített bomba

Még nem is meséltem, hogy meglátogattuk azt a kis barátunkat, akiről a blog egy korábbi bejegyzésében említést tettem. KisKoppány akkor még csak a pocakban volt, maholnap viszont már 6 hónapos lesz. Végre, betegségek ide vagy oda, összehoztunk egy találkozót. KisKoppány nagyon cuki kisfiú, nagyon szép és nyugodt baba. Jelenlétünkkor nagy esemény zajlott az életében, ugyanis életében először megette a reszelt almát! Nagy dolog ez kérem, egy 5 és fél hónapos életében! :-)
Lackó milliószor elmondta a délután folyamán, hogy "baba", de persze magával a babával még nem sok mindent tudott kezdeni, sokkal inkább a játékaival, amiket előszeretettel megkaparintott (ha hagytuk) és persze meg is kóstolt. 
Nagyon finom ebéddel vártak minket a vendéglátóink, szóval tényleg egy szuper délutánt töltöttünk ott! Csak egyetlen egy dolog miatt éreztem rosszul magam (és utólag Apa is beszámolt róla, hogy ő is így érezte). Mert hogy az a helyzet, hogy Lackóban most a megismerési motiváció tombol! Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy MINDENT, amit elér, megfog és általában szájba is vesz. Tök mindegy, hogy ez konnektor, szemcsepp, papírzsepi, párologtató, polifoam, BÁRMI! Na most mi már megszoktuk, és persze a veszélyesekről (ld. konnektor) leszoktatjuk, na de egy olyan helyen, ahol NINCS gyerek, vagy KISEBB a gyerek, mint Lackó,  egyrészt nincs el- és lezárva semmi, másrészt pedig mindez úgy tűnik, úgy tűnhet, hogy ÁTOK ROSSZ gyerekünk van! Pedig nem (annyira :-), csak egyszerűen minden érdekes neki, és mindent meg akar tapasztalni! Szóval végig az a gyötrő gondolat volt bennem, hogy KisKoppány családja biztos azt hiszi, hogy milyen rossz gyerek ez a Lacus! Mert az ő kisfiuk még ott marad, ahol leteszik, és csendesen, nyugodtan elgügyög (gyönyörű korszak!). Az is lehet persze, hogy vendéglátóink fejében nem fordult meg ez a számunkra gyötrő gondolat, de ha mégis, akkor csak azt üzenem nekik innen csendben, hogy Koppány is lesz ilyen, mint Lackó most! :-) És szeretnénk, ha akkor majd eljönnének hozzánk, hogy Koppány is szétpakolhassa a mi lakásunkat! ;-)

Kocc!
 

 "De szeretnék én is a járókán belül lenni!"


 KisKoppány


 Kontakt 1


Kontakt 2


No, az időzített bombáról meg csak annyit, hogy holnap lesz egy hete, hogy Lacus megkapta a 15 hónaposoknak járó kötelező védőoltást (rubeola, mumsz, kanyaró), és minden ismerős azt mondta, hogy ez a lázasodós oltás. Az oltás utáni 5-10. napon várható a láz, amit mi 7. napja várunk... Az óra ketyeg, de a bomba egyelőre nem robban. Persze azt se bánnám, ha elmaradna a robbanás...

Hamarosan beszámolok az új hobbinkról, és videjóóó is lesz! ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése