2011. május 4., szerda

Keresztanyu

Lackó Keresztanyukája (Lackó nyelven: "Ate", egyébként Anett) a messzi Svájcban van munkahelyi kiküldetésen (ahogy erről már korábban írtam). Nagy szomorúság ez számunkra, főleg Lacusnak, aki nagyon szereti őt. Szerencsére viszonylag sokat találkozunk a távolság ellenére, havonta egyszer biztosan.

Ha Anett itt van, akkor Lacus imád vele lenni. Ráadásul mindig kap vmi apróságot, egy autót, egy könyvet, amire aztán emlékszik, és ha megkérdezzük tőle, hogy kitől kapta azt a bizonyos könyvet vagy autót, akkor mondja, hogy "Ate". A múltkor biciklizni is voltunk együtt, utána hetekig azt emlegette, ugyanis amikor mondtam, hogy indulunk biciklizni, akkor mindig az volt a válasz, hogy "Ate". (Mára ez "Zsuzsi"-ra váltott, mert legutóbb velük voltunk biciklizni, az új barátainkkal... :-)

Szóval így vannak ők ketten, Lacus és Ate.





Bárcsak Keresztapukájával is ilyen sűrűn találkozhatna... egyelőre nem is nagyon tudja, hogy ki az, mert sajnos skype-on is keveset tudunk beszélni, karácsony óta pedig nem láttuk egymást élőben... :-((( NAGYON HIÁNYZIK, a családjával együtt! De reméljük hamarosan sort kerítünk a találkozásra, és újabb repülőútra adjuk a fejünket - meg a pénzünket... :-)

1 megjegyzés: