2010. november 15., hétfő

Séta a Skanzenben

És tényleg sétáltunk, immáron nem csak mi, hanem a kisfiunk is, mert egyre nagyobb kedvvel sétálgat, ha fogjuk a kezét. Nézzétek!

 



A Szent Márton napi liba és újbor fesztivál alkalmából látogattunk ki a szentendrei Skanzenba tegnap. Nagyon szép a Skanzen, mindenkinek szeretettel ajánlom, nagyon jó hangulatú, és tényleg szép. Igazából nagyobb gyerekekkel több értelme van kimenni, mert rengeteg kézműves foglalkozás volt, ahol mindenféléket fabrikálhattak a gyerekek (lámpást, kukocicabábút, gyertyát, adventi koszorút... stb.) Lacus csak a háziállatokra csodálkozott rá: volt szürkemarha, kecske, tyúk, mangalica, liba, ló, kutya, macska. Íme néhány kép ízelítőül:






És ha már a sétánál tartunk, itthon is gyalogol ám a Kislegény! Most már tudja tolni a bébitaxit, de egy-két bukfenc persze azért mindig becsúszik. :-)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon édes, megőrülök, hogy megy már!! Ügyes nagyon! Látom azért egy kicsit Ti is átrendeztétek a lakást!!

    VálaszTörlés
  2. Pankához képest igen későn kezdi a járást, nem?! ;-)
    A lakás folyamatos átrendezés, felújítás, új lakberendezési cuccok beszerzése-beszerelése projekt alatt áll Lacus miatt! Azért én élvezem, legalább változnak egy kicsit a dolgok. :-) Már tervezem a "hogyan állítsunk/díszítsünk karácsonyfát az 1 éves gyerek jelenlétében" projektet is... Izgi lesz! :-) Van esetleg vmi jól bevált ötleted?

    VálaszTörlés